Βιωματικές Εβδομάδες
Βιωματική Εβδομάδα

• Θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα στη Ζωή σου;

• Θέλεις πραγματικά λύση για το θέμα που σε απασχολεί τη δεδομένη στιγμή;

• Αγαπάς τη φύση και τη σύνδεση μαζί της;

 

Τότε έλα να περπατήσουμε μαζί στις μαγευτικές παραλίες των Σποράδων!

Το καλοκαίρι του 2013 πραγματοποιήθηκε η πρώτη εβδομάδα WIYS® στις πανέμορφες Σποράδες. Ήταν μια ιδέα που χρόνια γυρόφερνε τη σκέψη μου. Δεν ήμουν βέβαιος, αν μπορεί να πραγματοποιηθεί κι έτσι με μια ομάδα αγαπημένων Συν- θαλασσο – οδοιπόρων βουτήξαμε στα βαθιά.

Η μαγεία της Φύσης. Η καθαρτική και θεραπευτική δύναμη της Μάνας Θάλασσας. Το Μαζί και η κοινή πρόθεση των ψυχών μας, μας πήγε σε Περπατήματα που δεν μπορούν να χωρέσουν σε λόγια. Στην άμμο, σε βότσαλα, στο κατάστρωμα, σε λιμανάκια. Η Αγάπη φανερώνεται παντού.

Στη Bιωματική Εβδομάδα Walking In Your Shoes με Ιστιοπλοϊκό Σκάφος γίνονται Περπατήματα τις πρωινές ώρες (9.00-13.00). Η εμπειρία έχει δείξει πως τη συγκεκριμένη εποχή δεν μπορούμε να δουλέψουμε περισσότερες ώρες. Το υπόλοιπο της ημέρας είναι αφιερωμένο στη Θάλασσα και σε ό,τι έχει ανάγκη @ καθε@. Υπάρχει κοινό φαγητό και έξοδοι για όποι@ θέλει να συμμετέχει.

Σύντομα θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες.

* Το Σύμβολο @ χρησιμοποιείται σύμφωνα με το πνεύμα του Walking In Your Shoes® και συμπεριλαμβάνει όλα τα πλάσματα – κάθε φύλου, ταυτότητας και προσανατολισμού