Γιώργος Νάσιος
giorgos nasios

Γεννήθηκα στην Ελβετία, από γονείς μετανάστες, και έζησα εκεί ως παιδί, μέχρι που ήρθαμε στην Ελλάδα. Από τότε η Ζωή – και η Ψυχή μου – δημιούργησαν τις συνθήκες που μου επιτρέπουν να ζω και να εργάζομαι στις δύο αυτές αγαπημένες μου χώρες.

Η πρώτη μου αγάπη είναι το Θέατρο. Είμαι ηθοποιός, ερμηνευτής τραγουδιών, σκηνοθέτης, εμψυχωτής ανθρώπων και ομάδων και συντονιστής εργαστηρίων και εκπαιδεύσεων Walking In Your Shoes®-.

Έχω σπουδάσει Γερμανική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, Θέατρο και Τραγούδι.

Έχω μυηθεί στο Reiki (2 βαθμοί) και το Aura Soma (2 επίπεδα). Έχω παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια από εμπνευσμένους δασκάλους, μεταξύ των οποίων ο Αντώνης Καλογήρου, η Louise L. Hay, που κατ’ εμέ είναι μία μεγάλη δασκάλα της αγάπης, ο Wayne W. Dyer, ο Gregg Braden και ο Eckhart Tolle, κ. @. Συναντήσεις που αποτέλεσαν μεγάλα δώρα στην προσωπική και επαγγελματική μου διαδρομή.

Αργότερα στη ζωή μου γνώρισα τη δεύτερη μεγάλη αγάπη μου, τη Συστημική Οικογενειακή Αναπαράσταση του Bert Hellinger, έναν χαρισματικό φιλόσοφο και δάσκαλο, του οποίου οι διδασκαλίες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αυστρία, μου άνοιξαν νέα πεδία συνείδησης. Με την άδειά του, μεταφράζω τα εμπνευσμένα κείμενα του από τα γερμανικά στα ελληνικά. Υπήρξα οδοιπόρος σε αυτή τη μέθοδο για δώδεκα χρόνια – αρχικά ως θεραπευόμενος και στη συνέχεια ως διοργανωτής των σεμιναρίων, διερμηνέας, μεταφραστής και μαθητής της Eva Hänggi, Συντονίστριας Οικογενειακών Αναπαραστάσεων, που υπήρξε επίσης δασκάλα και οδηγός μου.

  • Το 2011 βρήκα τη σύνδεση μεταξύ των δύο αυτών πεδίων – του Θεάτρου και της Αναπαράστασης – στη μέθοδο του Walking In Your Shoes®.
  • Το 2012 ολοκλήρωσα την Εκπαίδευσή μου στη Γερμανία με τον Δάσκαλο και Μέντορά μου Christian Assel – Ιδρυτή του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτο WIYS – και στη συνέχεια με τον Συνιδρυτή της μεθόδου, Joseph Culp και είμαι πιστοποιημένος Συντονιστής και Εκπαιδευτής του Walking In Your Shoes®.
  • Από το 2000 προσφέρω εργαστήρια θεάτρου και αυτό-ανακάλυψης στην Ελλάδα και την Ελβετία .
  • Από το 2012 προσφέρω επίσης εργαστήρια Walking In Your Shoes® σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Ζυρίχη, Στοκχόλμη και Σάλτσμπουργκ.
  • Το καλοκαίρι του 2013 πραγματοποιήθηκε η πρώτη μαγική εβδομάδα Walking In Your Shoes® με ιστιοπλοϊκό σκάφος στις Σποράδες.
  • Το φθινόπωρο του 2023 ολοκλήρωσα την μετεκπαίδευσή μου στο Walking In Your Shoes® με εστίαση στα τραύματα με τον Συνιδρυτή της μεθόδου, ηθοποιό, δημιουργό ταινιών και μουσικό, Joseph Culp, στο Αμβούργο.

Στην Ελλάδα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής δύο κύκλοι Εκπαίδευσης στη μέθοδο και ακολουθεί ο τρίτος. Είμαι ο επίσημος εκπρόσωπος Walking In Your Shoes® στην Ελλάδα και στην Ελβετία, επικεφαλής του Ελληνικού και της Ελβετικού Ινστιτούτου WIYS®

* Το Σύμβολο @ χρησιμοποιείται σύμφωνα με το πνεύμα του Walking In Your Shoes® και συμπεριλαμβάνει όλα τα πλάσματα – κάθε φύλου, ταυτότητας και προσανατολισμού.
giorgosnassiosphotosb1
giorgosnassiosphotosb1
giorgosnasiosreel2
giorgosnasiosreel2