feedback

Γιώργο, άφησα να περάσουν μερικές μέρες πριν σου γράψω τις εντυπώσεις μου από το πρώτο μου Walking in your shoes. Πραγματικά ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία, μία μέθοδος που αφήνει να φανούν πράγματα που παρέμεναν κρυμμένα καθώς ο καθένας δημιουργεί μία στρεβλή «πραγματικότητα» για να «απαλύνει» τον πόνο του. Προφανώς και χρειάζονται διαδοχικά σεμινάρια και ευκαιρίες να αγγίξει κανείς όλες τις πτυχές της ζωής του αλλά σαν πρώτη εμπειρία μπορώ να πω ότι υπήρξαν σημαντικές απελευθερώσεις. Κράτα με ενήμερο, σε παρακαλώ, για τα επόμενα σεμινάρια. 

Γιάννης Κ.

Όταν συμμετείχα για πρώτη φορά στο Walking In Your Shoes δεν ήξερα τι να περιμένω. Πήγα γιατί κάτι μέσα μου με έσπρωχνε προς τα εκεί. Λοιπόν αυτό το κάτι, το ένστικτο μου, αποδείχτηκε σωστό. Το Walking είναι μια μοναδική εμπειρία! Δύο άνθρωποι περπάτησαν τη σχέση μου και απάντησαν στην ερώτηση μου χωρίς να γνωρίζουν ούτε εμένα ούτε τον σύντροφο μου. Αυτό που εγώ δεν έβλεπα, μου το έδειξαν σ’ ένα άλλο επίπεδο, πολύ πιο βαθύ. Η εξαιρετική και διαισθητική καθοδήγηση του Γιώργου έκανε το «περπάτημα» τους αποκαλυπτικό για εμένα και επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά πως όλοι και όλα είμαστε συνδεδεμένοι.

Κωνσταντίνα Γεωργίου

Γλυκύτατε Γιώργο σε ευχαριστώ από καρδιάς.
Αγαπώ και ασχολούμαι με τα πέλματα σαν θεραπεύτρια.
Το Walking μου κίνησε το ενδιαφέρον .
Έτσι πήρα την απόφαση και βρέθηκα στην ομάδα του εργαστηρίου δεν ήξερα τίποτα γι αυτό. Εκείνο που έγινε ήταν να βρεθώ στην λυτρωτική λουτρομπανιέρα των δακρύων! καθώς έβλεπα πιο καθαρά και συνειδητά «τον καημό μου» να περπατά και να μου δείχνει το δρόμο της διαχείρισης του πόνου μου ευχαριστώ τ@ περιπατητ(ρι)ες της ομάδας.

Αφροδίτη Κανέλλη

Εκπληκτικό μοναδικό αποκαλυπτικό!

Ευτυχία Αθανασίου

ΑΡΧΙΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΓΙΑ ΟΤΙ ΒΙΩΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ… “ΜΑΓΙΚΟ” ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΥ WALKING. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ, ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ… ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ… “ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ”. Η ΚΑΘΕ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΨΥΧΗΣ”… ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΟ “ΕΡΓΟ” ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ “ΠΕΡΠΑΤΑΣ” Κ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ Κ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ… “ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ”, ΦΩΣ, ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙΣ, “ΣΤΙΓΜΕΣ”, “ΤΑΞΙΔΙΑ” ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ!
KEEP … WALKING!!!

ΜΑΡΙΑ Π.

Υπέροχη εμπειρία ανακάλυψης του εαυτού: μέσα από μένα, μέσα από σένα, μέσα από όλους μας! Σ’ ευχαριστώ Γιώργο Νάσιο, για την τόσο ταιριαστή προσέγγιση της διεύρυνσης του νου και της υποταγής του στην καρδιά… και στο ΤΩΡΑ …!! Καλή και φωτεινή συνέχεια!! περιμένουμε το επόμενο!

Μαρίνα Κτίστη – Amar Dev

Ήθελα να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί έχω τρέξει από δω και από κει και το δικό σου σεμινάριο ήταν κομβικό
Η δουλειά που κάναμε μαζί
Και σε αυτό που κάνω τώρα
Αλλά και σε κάτι που δεν άγγιζα ποτέ μέσα μου
Γιατί νόμιζα ότι ήταν τέλειο!!!
Η τραγική ειρωνεία
Πραγματικά σου χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη!
Και το πιστεύω αυτό που λέω και σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!
Μέσα από την Ψυχή μου!

Αγγελική Παππά

ΤΙ ΝΑ ΠΩ…

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΗ ΛΑΧΤΑΡΟΥΣΑ.

ΧΑΡΑ, ΣΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

ΝΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ.

Θεανώ Π.

Ήταν μεγάλη έκπληξη και χαρά ταυτόχρονα που βρέθηκα εκεί.

Σ’ ευχαριστώ πολύ πολύ.

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που είμαι πραγματικά ήρεμη μετά από πολύ καιρό.
Σ’ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!

Φανή Τριανταφύλλου

Ήταν μεγάλη έκπληξη και χαρά ταυτόχρονα που βρέθηκα εκεί.

Σ’ ευχαριστώ πολύ πολύ.

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που είμαι πραγματικά ήρεμη μετά από πολύ καιρό.
Σ’ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!

Φανή Τριανταφύλλου

Το ευχαριστώ μου δε φτάνει να χωρέσει το τί νιώθω για την εμπειρία μου. Τί να πω για την ευαισθησία σου, την αγάπη σου, την ειλικρίνεια σου, την οξυδέρκεια σου, την αντίληψη σου, το σεβασμό σου, την ταπεινότητα σου, την αποδοχή σου, την ενσυναίσθηση σου; Ευλογημένοι όσοι “περπατούν” μαζί σου. Καλή συνέχεια, από καρδιάς, κι εύχομαι σύντομα να ξανασμίξουν οι δρόμοι μας!

Ελισσάβετ Κουτουξίδου