Ατομικές Συνεδρίες
ατομική συνεδρία wiys

• Θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα στη Ζωή σου;

• Θέλεις πραγματικά λύση για το θέμα που σε απασχολεί τη δεδομένη στιγμή;

• Προτιμάς το περιβάλλον μιας ατομικής συνεδρίας;

 

Τότε έλα να περπατήσουμε μαζί!

Στις ατομικές συνεδρίες WIYS® είμαι και Συντονιστής και Περπατητής του Walk σου.

Χρησιμοποιώντας κινήσεις, λόγο και σύμβολα, που ορίζουν το ρόλο που κάθε φορά υπηρετώ, σε οδηγώ και σε υποστηρίζω στη διαδικασία του Walk σου.

Η εμπειρία έχει δείξει πως η κάθε συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από σαράντα πέντε λεπτά μέχρι και μία με μιάμιση ώρες, ανάλογα το χρόνο που χρειάζεται ενεργειακά και πρακτικά για να ολοκληρωθεί . Το αντίτιμο παραμένει το ίδιο.

Με φυσική παρουσία ή και διαδικτυακά.

Προϋπόθεση είναι η εμπιστοσύνη προς τη μέθοδο κι εμένα ως Συντονιστή, η ευλάβεια προς τη διαδικασία και το να είσαι ανοιχτ@ για τα δώρα που θα σου φανερωθούν ακόμα κι αν ο νους σου δεν «καταλαβαίνει». Αν θέλεις απλώς να επιβεβαιώσεις αυτά που ήδη «γνωρίζεις», τότε δεν θα μπορέσουμε να περπατήσουμε μαζί προς μια καλή κατεύθυνση.

Επίσης επιφυλάσσομαι να διακόψω τη διαδικασία, αν δεν υπάρχει το απαραίτητο πεδίο για μια ακέραιη ενεργειακά συνεδρία.

Αν έχεις τυχόν απορίες, ενδοιασμούς ή απλώς χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες, μπορείς είτε να μου γράψεις στο keep@walkinginyourshoes.gr, είτε να έχουμε, αν θέλεις, μια πρώτη δωρεάν τηλεφωνική ή διαδικτυακή επικοινωνία, ώστε να γνωριστούμε και να ρωτήσεις όλα αυτά που θέλεις. Για να προγραμματίσουμε τη συνάντησή μας, γράψε μου στο ίδιο mail.