Βιωματικά Εργαστήρια
Βιωματικά Εργαστήρια

• Θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα στη Ζωή σου;

• Θέλεις πραγματικά λύση για το θέμα που σε απασχολεί τη δεδομένη στιγμή;

• Αγαπάς το περιβάλλον και τη δυναμική της ομάδας;

 

Τότε έλα να περπατήσουμε όλ@ μαζί!

Τα Βιωματικά Εργαστήρια Walking In Your Shoes® πραγματοποιούνται σε ομάδες και μπορούν να είναι μονοήμερα ή διήμερα.

Στα Εργαστήρια συμμετέχεις αν νιώθεις πως θέλεις να κάνεις προσωπικό Walk για ένα θέμα που θέλεις να δεις σε βάθος και να λύσεις και προτιμάς το περιβάλλον μιας ομάδας για να σε συνοδεύσει σε αυτό. Η εμπειρία μου στα τόσα χρόνια έχει δείξει πως μπορεί να νιώθει η Ψυχή σου πως ήρθε η ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα αλλά δεν «ξέρεις» ποιο ακριβώς είναι το θέμα που θέλεις να περπατήσεις ή το θέμα να το υποβάλει ο νους σου. Σε αυτό θα σε συνοδεύσω και θα σε υποστηρίξω εγώ ως Συντονιστής. Μαζί θα βρούμε τι είναι αυτό που χρειάζεται να περπατηθεί. Και το Walk το ίδιο θα μας φανερώσει αυτό που χρειάζεσαι να δεις και να ενσωματώσεις τη δεδομένη στιγμή της Ζωής σου.

Σε περίπτωση που δεν θέλεις να μοιραστείς το θέμα σου ανοιχτά με την ομάδα, μπορείς να μου το πεις ιδιαιτέρως αλλά ακόμα και αν δεν θέλεις να το πεις ούτε και σ’ εμένα, υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε ένα «τυφλό» Walk, όπου θα περπατηθεί το θέμα σου χωρίς να έχει ειπωθεί.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία επικοινώνησε μαζί μου στο keep@walkinginyourshoes.gr

* Το Σύμβολο @ χρησιμοποιείται σύμφωνα με το πνεύμα του Walking In Your Shoes® και συμπεριλαμβάνει όλα τα πλάσματα – κάθε φύλου, ταυτότητας και προσανατολισμού